En sådan här liten smörgåsbakelse är en perfekt liten förrätt eller rent av en starter till en drink eller så skippar man att stansa ut cirklar och gör en större variant och bjuder på som en maträtt
Euromeeting avslutas alltid med en gala dinner och i år stod jag för menyn och tillagningen av förrätt och huvudrätt, desserten var utdeligerad till killarna i RT 141 Hjo, men jag misstänker starkt att endel fruar varit inblandade. Prins Charles bakelse 10 portioner10 skivor vitt formbröd2 dl creme fraiche2 msk majonäs3 msk orökt kaviar3 msk dillDekorera med krossade ostbågar (75g), några räkor1 citronskiva 1 dillkvistStenbitsromTryck ut tre runda formar ur varje brödbit med ett glas
Till förrätt gjorde jag parmalindad mozzarella i ugnen med balsamico, avokado och ruccola. (Hade gräslök på istället för ostbågar, nästa gång tar jag nog båda)
Hans favorit av alla favoriter är nämligen smörgåstårta och efter att ha blivit bjudna på räkbakelser till förrätt hemma hos min far så har Göran tjatat om att jag ska göra såna till honom någon mer gång