I receptet står det snittar, men vi tog rostebröd och gjorde en normalstor förrätt. Det här receptet medkräftstjärtar och kronärtskocka har kusin Cicci tipsat om
grön ärtcréme medkräftstjärtar. Receptet kommer från hennes bok Karins kök, med klara västkustinfluenser, som bjuder på otroligt fina bilder och aptitretande rätter
Först ut är en förrättmed avokado och kräftstjärtar, hur enkel som helst att fixa till och som går bra att förbereda och ha på lut i kylen tills den ska huggas in på
Garnera med en matsked löjrom, några kräftstjärtar, en citronskiva och en dillvippa. Inled gärna middagen på Alla Hjärtans Dag med en klassisk skaldjurscocktail
Valet till förrätt på nyår föll på dessa läckra krustader. Serverades med en väl kyld Champagne. Klicka ut röran i krustaderna och toppa med en bit citron, cocktailtomat och en dillkvist
En god och annorlunda röra medkräftstjärtar som funkar lika bra på kvällsmackan som till förrätt. Hacka kräftstjärtarna i mindre bitar och blanda med ägg, avokado och tomat- och dilldressingen
Här kommer en av förrätterna jag gjorde till vår nyårsmiddag. Bred ut krämen i pajskalet före servering och garnera medkräftstjärtar (eller räkor) och gräslök
Häromveckan gjorde jag en variant med anknytning till augustitidernas kräftskivor, så jag bytte räkorna mot kräftstjärtar och hade även i lite riven västerbottenost och finhackad rödlök
Ooh så gott det är med kombinationen fläskfilé, bearnaise och kräftstjärtar. Igår hade vi gäster över på middag, började dagen med lite shopping i Farsta centrum för att sen åka hem och jobba lite på vårt nystartade företag (mer om det sen), sist svängde vi ihop en liten festmåltid