Pressa saften ur 6 stycken apelsiner, lägg i lite av fruktköttet om du tycker om det och riv 1 msk färsk ingefära och lite chilipulver. 1 msk färsk ingefära
2 msk färsk ingefära. 2 msk färskpressad citronjuice. Tillsätt vattnet tillsammans med fond, riven ingefära och citronjuice och låt koka tills morötterna har mjuknat, cirka 15 minuter
lagom söt och med en eftersmak av ingefära och citrus. Dagen efter gjorde jag en omgång till och då med mycket mer ingefära och citron, lika gott det men lite mindre sötma
Vill du göra rulltårtan lite festligare kan du glasera den med kokosblomsflorsocker utrört med färskpressad apelsin, och strö extra kanderade apelsinskal över
lite färskpressad limejuice. Arrangera ett par band av morot, zucchini, någon nypa hackad salladslök och ingefära i varje mussla och placera därefter de rensade musslorna tillbaka i sina skal
2 glas 200 g skalade rödbetor i bitar 125 g frysta jordgubbar 125 g fryst mango 2 dl kallt vatten 1 msk finriven ingefära 1/2 dl färskpressad citronjuice Lägg till i inköpslistan