Blanda ihop majonnäs, créme fraiche och dijonsenap och rör sen ner i potatisen. Färskpotatis är något av det godaste sommaren har att erbjuda och ikväll kokade jag den till en asiatisk-inspirerad lax som jag marinerat i soja, honung, ingefära och vitlök
Vispa ner oljan lite i taget tills det blir en tjock majonnäs. Smaksätt majonnäsen med salt, lite citronsaft, svartpeppar, tryffelolja och eventuellt lite riven tryffel
3/4 dl äkta majonnäs med citronsmak - jag använde färdigköpt den här gången. 3/4 dl äkta majonnäs med citronsmak - jag använde färdigköpt den här gången
Rör ihop majonnäs, yoghurt och pepparrot, och smaka av med salt och peppar från kvarn. 1 kg kokt, kall, färsk potatis2 knippen sparris à 200 g12 romanticatomater250 - 300 g avrunna kräftstjärtar med dillsmak - drygt ½ stor burk1 stor knippa dill + gärna några dillkronor1½ dl turkisk yoghurt1½ dl äkta majonnäs2 - 3 tsk riven pepparrotsalt, svartpepparFörsök få tag på små, jämnstora potatisar, och koka dem i rejält saltat vatten med mycket dill. 1½ dl äkta majonnäs
Tog du för mycket kryddor så blanda ner mer gräddfil/crème fraiche och/eller majonnäs. 700-800 g färskpotatis eller vanlig potatis. 11 dl majonnäs. 2-3 msk finhackad gräslökKoka potatis (helst färskpotatis) och låt kallna. 1Blanda gräddfil (eller crème fraiche), majonnäs, senap salt och peppar i en stor serveringsskål