Rör samman Philadelphia färskost, florsocker och kakao i en annan skål. Blanda de torra ingredienserna, sikta dem och vänd försiktigt ner dem i smeten, varva med mjölk- och smörblandningen
Inspirationen kommer från cheesecake då den innehåller färskost. Bäret är ju egentligen mer exklusivt då det tar tid att plocka och transporteras med svårighet, så låt inte era trädgårdssmultron förgås
Servera gärna med lite färska bär till. Rulltårtan är glutenfri, men kan också lätt göras laktosfri med laktosfri färskost och laktosfri eller mjölkfri choklad
Toppa tårtan med röda bär eller frukt. Börja med tårtbottnarna. Medan kakan svalnar, börja med den vita chokladfrostingen genom att smälta den vita chokladen försiktigt
PS Kakan går naturligtvis att göra med andra bär också. Använd en bra mandelmassa med hög kvalitet. Bred ut den lösa smeten i en väl smord pajform med lite högre kant
Vispa ihop färskost och smör till en fluffig smet. Jag körde på en lite barnsligare look (inte så noga med spaklingen, utan lät dragen av spateln synas) och lät mig inspireras av sommarens (smälta) glassar med chokladen som rinner över kanterna och glasstruten fylld medbär
Blanda medfärskost och passionsfrukt. Dekorera dina cupcakes med rosor, färska bär och citronmeliss. Tryck ut cirklar av det vita marsipanlocket med ett glas, och täck dina cupcakes