Den här tårtan är en vidareutveckling av den hjortronpannacotta jag bjöd på häromsistens. som du vill, men gärna färsk passionsfrukt, frysta tinade hjortron, chokladfigurer
Särskilt med egenhändigt plockade hjortron till. Sältan i osten passar riktigt fint till hjortron. Ugnsbakad Ädelost med varma Hjortron 50 gr Ädelost 1 dl Hjortron 5 Valnötter En knippe färsk Persilja Rapsolja till fritering Lägg hjortron och ädelost i en ugnsfast form. 1 dl Hjortron
//L Mandelmusslor med vaniljkeso-kräm och hjortron. Ha på lite kesokräm på varje mandelmussla och toppa med 1-2 färskahjortron eller hjortronsylt (helst hemgjord utan socker)
Garnera med färska bär. Jag serverade marängerna, smörkrämen, grädde, blåbär, jordgubbar och hjortron var för sig och sen fick var och en bygga ihop sin egna bakelse
t ex hjortron eller blåbär/hallon. Det friska vinet, nr 5595, med inslag av gröna äpplen, mineral, färska örter och citron serverades till ugnsbakad röding med pressad potatis och en kall romsås
Jag bakade Hjortrongrottor och Kardemummakakor och tog med till den senaste kakbuffén. Hjortrongrottor ½ sats Mördeg 1 dl Hjortron, färska eller frysta Forma degen till kulor och lägg i muffinsformar eller småbrödsformar. Tryck en grop med tummen och lägg i 3-4 hjortron. 1 dl Hjortron
Servera pannacottan toppad med mylta - rårörd hjortronsylt eller färskahjortron. Tillsätt grädde och socker samt hjortronlikör till vaniljen i kastrullen