4 900 g fast potatis 1 kruka färsk dragon 1 purjolök ca 500 g rödspätta 1/2 fiskbuljongtärning 1 dl vispgrädde skalet och saften från 1 citron 75 g smör salt och peppar Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
dill, färsk eller frusen. Stekt rödspätta, en klassiker. Gott nytt år på er. Nytt år nya tider. Då kör vi på mat som känns lätt och lagom att äta en dags om denna
8 st rödspättafiléer. 3 msk färsk riven pepparrot eller 1 msk på tub. Ställ in ugnen på 175 grader. Blanda samman keso, ägg, rödlök, pepparrot och kryddor
600 g rödspättafiléer. 1 dl hackad färsk dill. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 600 g rödspättafiléer ½ tsk salt 1 dl hackad färsk dill 2 msk pepparrot Svampsås