Servera genom att placera ut lite grönsaker på en tallrik med en kökspincett, ringla över lite velouté, lägg hälleflundrabiten i mitten och garnera sedan med den kanderade citronen och färsk bladpersilja och dill
färsk dill. 400 g hälleflundra. 1 msk färsk gräslök. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 400 g hälleflundra 1 tsk salt 1 krm svartpeppar 1 msk olivolja 2 krossade vitlöksklyftor Syltade kantareller. 6 msk vatten 2 msk ättiksprit 12% 4 msk strösocker ½ tsk salt ½ krm svartpeppar 1 krm chiliflakes 2 msk riven pepparrot 1 msk färsk gräslök Äpple- och jordärtskockpuré. 100 g Arla® Svenskt Smör 1 krm salt 1 tsk vitvinsvinäger 50 g forellrom färsk dill
Vi tycker båda om stabila, vita fiskar men av olika anledningar så har det inte blivit mycket fisk lagad alls hos oss och inte någonsin har vi hittat på något med hälleflundra, marulk eller liknande