2 msk grillkrydda. Sätt igång grillen. Hacka dillen och lägg den i potatisen när du ska koka dem. Blanda färsen, löken, oljan och alla kryddor till en smet
Fetaostfyllda färsbiffar med klyftpotatis, tzatsiki och grekisk sallad. Jag använde blandfärs som jag kryddade med grekiskt grillkrydda från Ölands örtagård och la en bit fetaost i mitten
5 tsk grillkrydda. 1. Blötlägg ströbröd i vatten i 5 minuter. Vispa ihop ägg, salt och kryddor i en kopp. Blanda färsen med ströbröd och äggblandningen
grillkrydda. Blanda färsen med salt, peppar och grillkrydda. grillkrydda. Idag tillbringade vi förmiddagen på Nossebro marknad, denna månaden är ju en av dom mindre, så det var ju inte så många knallar
(Även till färsbiffar). * Pressa i vitlöken och krydda med de kryddor du vill ha i (jag hade salt, peppar, paprikapulvet, kött och grillkrydda och curry)
Självklart blev det färsbiffar, här smaksatta med jalapeno och massvis av lök och kryddor. Biffarna har jag kryddat med finmixad gul lök, massor med jalapeno, lite av lagen från jalapenoburken, malen paprika, köttbuljong, Tony´s grillkrydda, salt & peppar… Lite potatismjöl o vatten också…