Fänkålsfrön porchetta recept

Porchetta di fano

Porchetta di fano

4 1 1/2 kg fläskkarré i bit 6 vitlöksklyftor 2 msk fänkålsfrön 4 msk finhackad färsk rosmarin 2 tsk salt Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Porchetta

Porchetta

När löken är mjuk, rör i 1 msk av fänkålsfröna, 2 tsk malda kryddnejlikor, lagerblad och rosmarin och låt dem koka i 1 minut. Gnid in 1 msk olja och resterande fänkålsfrön och malda kryddnejlikor. 2 msk fänkålsfrön
Porchetta, gott att fira med!

Porchetta, gott att fira med!

Förberedelserna avslöjade att det var porchetta som stod på menyn (inte bruchetta som en viss Amy läste det som
Anders porchetta med juliga smaker

Anders porchetta med juliga smaker

Mortla svartpeppar, lagerblad, kryddpeppar och fänkålsfrön. Ta ut porchettan. fänkålsfrön. ÖvrigtOm du inte tänker äta hela porchettan kan den med fördel sparas och även ätas kall riktigt tunt skivad
Porchetta med spenat- och nötsallad

Porchetta med spenat- och nötsallad

Krossa fänkålsfrön och vitlök. Skär upp porchettan och servera med den varma spenat- och nötsalladen. fänkålsfrön - nystötta
Porchetta på rapsgris

Porchetta på rapsgris

Sen smetade jag ut en pasta gjord på mortlade fänkålsfrön, mortlade vitlöksklyftor, färsk bladpersilja, färsk timjan, färsk rosmarin
Porchetta med ugnspotatis och sparris

Porchetta med ugnspotatis och sparris

Här om dagen roade jag mig med att göra en porchetta av benfri kotlettrad, ska egentligen vara karré som är lite fetare och därmed blir saftigare
Tema Italiano Porchetta di fano

Tema Italiano Porchetta di fano

Skala och finhacka vitlöken och mortla fänkålsfröna. Porchetta di fano - örtkryddad fläskkarrérulle. Fördela vitlök, fänkålsfrön och finhackad rosmarin på köttet och rulla ihop till en fast rulle
Fredagsmys med porchetta

Fredagsmys med porchetta

Rosta fänkålsfröna i en stekpanna och mortla dem sedan. Fördela vitlök, fänkålsfrön, rosmarin och citronskal på köttet

Min lilla italienska buffé

Skala och finhacka vitlöken och mortla fänkålsfröna. Kvällen innan förberedda jag en porchetta, italienskt fyllt fläskkött som lagats i låg temperatur
Porchetta

Porchetta

Den godaste porchettan äter man i Rom, men den hemgjorda går inte heller av för hackor. Servera eventuellt överbliven porchetta i panini som i Italien

Porchetta

När löken är mjuk, rör i 1 msk av fänkålsfröna, 2 tsk malda kryddnejlikor, lagerblad och rosmarin och låt dem koka i 1 minut. Gnid i 1 msk olja och resterande fänkålsfrön och malda kryddnejlikor. 2 msk fänkålsfrön