4 1 1/2 kg fläskkarré i bit 6 vitlöksklyftor 2 msk fänkålsfrön 4 msk finhackad färsk rosmarin 2 tsk salt Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
När löken är mjuk, rör i 1 msk av fänkålsfröna, 2 tsk malda kryddnejlikor, lagerblad och rosmarin och låt dem koka i 1 minut. Gnid in 1 msk olja och resterande fänkålsfrön och malda kryddnejlikor. 2 msk fänkålsfrön
Mortla svartpeppar, lagerblad, kryddpeppar och fänkålsfrön. Ta ut porchettan. fänkålsfrön. ÖvrigtOm du inte tänker äta hela porchettan kan den med fördel sparas och även ätas kall riktigt tunt skivad
Lägg fänkålsfrön och chiliflakes i en het stekpanna, och rosta dem försiktigt. Däremot har jag lagat en vansinnigt god porchetta, med bistånd från min eminente grillmästare till man
Skala och finhacka vitlöken och mortla fänkålsfröna. Porchetta di fano - örtkryddad fläskkarrérulle. Fördela vitlök, fänkålsfrön och finhackad rosmarin på köttet och rulla ihop till en fast rulle
När löken är mjuk, rör i 1 msk av fänkålsfröna, 2 tsk malda kryddnejlikor, lagerblad och rosmarin och låt dem koka i 1 minut. Gnid i 1 msk olja och resterande fänkålsfrön och malda kryddnejlikor. 2 msk fänkålsfrön