Chorizo400 g rå chorizo 10 kvist salvia 1 gul lök 400 g romescotomater 1 msk olivolja salt svartpeppar. Fänkål2 små fänkål 1 msk ättika 2 msk strösocker 1 msk vatten
fänkål. anis och fänkål. 3 st chorizo-korvar. Sätt ugnen på 175 grader. Smörj en långpanna med olja. Skala rotsakerna och skär dem i ganska stora tärningar
Strimla kålen och fänkålen fint och placera den i isvatten så den behåller sin krispighet. Denna gång blev det en smarrig chorizo som fick sätta livhanken till och som det lät smaka
Soppor – Gör en lyxig fisksoppa genom att fräsa purjolök, fänkål och vitlök. Variera med olika grönsaker, potatis, oliver, chorizo, kyckling och färska örter
Jag serverade med en blomkålskräm smaksatt med lite fänkål och knaperstekt, tunt skivad blomkål. Jag har sett många recept där man serverar musslorna med chorizo men tar inte smaken av chorizo över helt
300 g lätt lufttorkad chorizo. 350g färsk salsiccia med fänkål från la dispensa di nonna. 300 g lätt lufttorkad chorizo. 350g färsk salsiccia med fänkål från la dispensa di nonna
Inspirationen flödade till och jag var inte sämre med en sallad som också innehöll bacon men istället för en chorizo valde jag en utomordentligt bra Salsiccia med fänkål i
Min bloggvän Ditte har sagt att det är bra att göra en sak som man aldrig har gjort förut varje dag, och jag tror faktiskt att denna gång var den första då jag använde fänkål