Här kan ni låta garneringen variera med skinka, ost, brie, rostbiff, räkor, exotiska frukter etc. Koka upp vattnet med angiven mängd salt enligt förpackningen med couscousen
Tillsätt couscousen och lägg på lock. Rör i couscousen så att den blir luftig. Ta kastrullen från värmen och låt couscousen stå och svälla 5 minuter. 3 dl couscous
Koka upp buljongen, rör i couscous och ta av kastrullen från värmen. Blanda couscous, spenat, hackad paprika, apelsinklyftor, schalottenlök och resterande ingredienser i en skål
Det är en mycket bra och inspirerande bok som bland annat inspirerade mig att vidareutveckla indiska grytor jag gjort tidigare till denna sötsyrliga grönsaksgryta på sötpotatis, aubergine, zucchini och torkad aprikos med smak av lime, citron, apelsin och diverse exotiska kryddor inklusive saffran
Den är exotiskt, smakrik och enkel att göra. Till denna rätt serverar jag bulgur men man tar det man vill ha men eftersom det är en rätt från marocko så tycker jag att couscous eller bulgur passar utmärkt