Servera med t ex ris eller nudlar. Pensla köttet med lite olja. Pensla på rikligt med glaze på köttytan. Stek köttet tills köttsaften börjar tränga upp på den råa sidan, sänk värmen och stek sammanlagt ca 5 min för medium stekt, 3-4 min för blodig och ca 7 min för genomstekt. 1 förp Scan Gourmet Entrecote, ca 350 g. 1 bit purjolök, hackade jordnötter och koriander, samt ris eller nudlar
Vi hade också ris över från middagen med Flygande [. Idag tog jag reda på goda köttrester som blev över från middagen i lördags då jag och Mattias åt entrecôte medans barnen fick fläskkarré
Servera direkt tillsammans medris och sallad. Jasminris och strimlad sallad är gott att äta till. Ca 500 gram nötkött, biff, entrecote eller lövbiff5 msk teriyakisås1 msk japansk soja4 msk fint strimlad purjolök1 pressad vitlöksklyfta1 msk sesamfrön1 tsk socker1 krm malen ingefära. Koka ris4
-) Vi köpte både Entrecote och innanlår. Servera med kokt ris och en fräsch sallad. Även om prislappen är lite högre än i affärerna så kan du vara säker på att du får ett kanonbra kött
Stek/grilla köttet på hög värme och ät tillsammans medris och marinerade grönsaker. 800 g lövbiff eller tunt skuren entrecote. koreanskmat Ingredienser till 4 portioner 800 g lövbiff eller tunt skuren entrecote