Det här måste vara världens enklaste pizza att laga. Pizzan görs på libabröd, ett stort runt orientaliskt bröd som finns vid brödet i de flesta mataffärer
Här kommer mitt recept på enkel, supergod pizza. Enkel. Självaste toppingarna får ni ju såklart leka med, och olika såser och ostar, detta är mer ett grundrecept på min pizzadeg, jag lekte like med pesto, champinjoner, lök och mozzarella ost, för det var det jag hade i kylskåpet
Jag blev ju helt enkelt tvungen att göra en själv. Har du smakat spenatpizzan som finns i frysdisken. Eftersom jag gjorde den en kväll efter jobbet så gjorde jag den på en snabb pizzadeg på bakpulver så att middagen snart kunde stå på bordet
Min variant denna gång blev med getost, picklade rödbeta, slakade nässlor (sköljda med hett vatten) och karamelliserade valnötter, en super hit helt enkelt
Placera först de skivade tomaterna på degen, strö över lite chiliflakes, rödlöken och rädisorna, salta och peppra, lägg sedan över den andra hälften av mozzarellaskivorna så att det täcker pizzan
Den var god helt enkelt och jag tänker definitivt göra den igen men ibland så tänker jag också unna mig den riktiga sortens pizza för den slår allt, i alla fall min egen hemgjorda