G. l. u. t. e. n. f. r. i. p. z. a. m. d. s. o. c. h. F. b. 2. 0. 1. 5. 6. y. Ö. v. g. N. H. ä. k. å. D. j. ,. R. S. ö. I. (. x. ). E. á. 8. P. T. B. L. 3. A. /. O. …. -. C. W. e G. d l
Varva parmaskinka, fikon ochmozzarella på två tallrikar. Rör ihop dressingen och ringa den över. 1/2 mozzarellaost i mindre bitar. 1/2 mozzarellaost i mindre bitar
Ta ut pizzanoch fördela skinka, soltorkade tomater, pinjenötter, ruccola och basilika över pizzan. Sätt in de långpannor eller plåtar som du ska baka pizzan på så att de är varma när du lägger på pizzadegen
Den här gången gjorde jag ostinbakade hörn och så hade jag rökt skinka, färska champinjoner, körsbärstomater ochmozzarella på min pizza, som jag sen toppade med ruccola blandad med parmesan och så lite nymalen svartpeppar ovanpå
Häromsistens hade jag en halv burk philadelphiaost som jag ville göra av med, så jag komponerade ihop en vit pizzamed svamp, spenat, skogschampinjoner och viltök
Smaken blev lite som en pastagratäng fast utan pasta med bara ostsås och korv typ… Helt okej, men inte en pizza jag kommer göra igen, men extremt kul att prova nya varianter såklart
Blomkålspizzamed andra ord. Det är ju Vegetariska Dagen och #köttfrimåndag på en och samma gång idag, så då passar väl en extra-mycket-vegetarisk-pizza bra
Hittade ett spännande ochenkelt recept på Goda Middan (tror jag att det var). Toppa pizzanmed lök, kyckling, bacon, skivad mozzarella, avtorkad så den inte är blöt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.