Smörj och bröa en sockerkaksform. Smält smöret/margarinet. Blanda allt torrt. Vispa äggen lätt (jag brukar vispa dem med en gaffel i en djuptallrik ca 1 min)
Här kommer ett recept på ett riktigt snabbt och enkelt bröd som passar till helgens frukostar, mellanmål och kvällsfika – gjort på bovete – & kokosmjöl
Brödet, som har en härligt frasig och seg skorpa, är godast nybakat men det går givetvis bra att äta senare också bara att det då har fått en mjukare yta
Bred ut glasyren på den mjuka kakan. Fler mjuka kakor hittar du HÄR >>. Steg 1, Mjuk kaka. Nedan hittar du 3 till goda mjuka kakor - Länk till recepten under bilderna
Skär sedan vitkålen och koka för sig själv med lite salt , tills den blivit mjuk (för att få bort gaserna som är i) börja under tiden att steka köttfärsen i en kastrull på ca 5 liter, krydda med salt och peppar. nu borde vitkålen vara mjuk så då är det dags att ha i den och sedan låta sjuda under lock tills rotfrukterna är mjuka (ca 10-15 minuter)
Skala och skär löken i klyftor, stek tills den blir mjuk, lägg sedan i grytan och låt koka med. Dela eventuellt större grytbitar i mindre bitar och stek på hög värme i en panna tills de fått stekyta