Jag tog en genväg och gjorde vaniljkräm av Ekströms marsánpulver. Grundreceptet hittade jag för några år sedan hos Matplatsen och jag har pimpat dem ytterligare med vaniljkräm
Vaniljkräm, jag gjorde vaniljkräm av Ekströms marsánpulver. Muffinsen fylldes med vaniljkräm, vit choklad och jordgubbar och då kan man nästan inte misslyckas
Till dessa gjorde jag vaniljkräm av Ekströms marsánpulver. Vaniljkräm. Att göra egen vaniljkräm är verkligen supergott men jag tar genvägar när tiden är knapp
Vaniljkräm, jag använde kokmarsan från Ekströms o gjorde den ganska tjock. Lägg en klick vaniljkräm i mitten, vill du även ha lemoncurd så lägg det under vaniljkrämen
Blanda även vaniljkrämen slät och ställ i kylen. När bullarna jäst klart så lägg vaniljkrämen i en sprits och tryck ner spritsen i mitten av bullen och tryck ut lite vaniljkräm
Gör sedan en grop i varje bulle och fyll med vaniljkräm, jag brukar använda Ekströms marsankräm som man kokar, den fungerar väldigt bra att grädda i ugnen
Gör under tiden vaniljkrämen. Lägg lite hallonsylt på 6 hjärtan, vaniljkräm på 6 andra och topping på de sista 6 hjärtan. 1 påse Ekströms Marsán vaniljkräm
Lägg på vaniljkräm, och moussen på samma botten. Ekströms Mango/Passionsmousse ca 2dl. 2dl vaniljkräm. Ekströms Mango/Passionsmousse ca 2dl. 2dl vaniljkräm
Ingen mandelmassa och så gjorde jag en egen vaniljkräm. Vaniljkräm. (Vill man göra det enklare så tar Ekströms Marsánpulver, gör en tjock kräm på ca 8dl mjölk och ca 2,5-3 dl marzan kallrörd Ekströms). *Bred över fyllning 1 (hallonsylten) och sen fyllning 2 (vaniljkrämen)
Gör vaniljkrämen och blanda med resten av den vispade grädden (denna kräm kallas för glasskräm), bred krämen på det andra lagret och lägg på översta botten