Tillsätt socker, salt, ägg och hälften av mjölet. Doppa donutsen i glasyren och garnera med strössel. Fritera ett par donuts åt gången i ca 1 minut, tills de fått fin färg. 2 st ägg
Placera alla donuts på en fat eller nått liknande. Placera alla donuts på en fat eller nått liknande. 1 ägg - L -. Fördela smeten i varje form, räcker till 12 st donuts. Fördela smeten i varje form, räcker till 12 st donuts. 1 ägg - L -
Rör ner socker, salt, ägg och vetemjöl och arbeta ihop till en jämn, kladdig deg. Lägg ner några färdigjästa munkar i taget och fritera dem gyllenbruna i cirka 1 minut per sida. 1 ägg
Tillsätt socker, mjöl, salt och ägg. Kavla ut degen och stansa ut donuts. Doppa donutsen. Doppa donutsen. 2 st ägg. Låt donutsen jäsa ytterligare 40-1 timma för att bli mindre kompakta och mindre fluffiga. Fritera donutsen på var sida (ca 1 minut på var sida
Tillsätt äggen ett i säner och vispa ordentligt mellan varje. Blanda samman mjölk med lönnsirap och tillsätt växelvis mjölblandning och mjölkblandning i äggsmeten
Tillsätt de torra ingredienserna (men bara hälften av mjölet) och till sist äggen och arbeta ihop. Tydligen blev dessa donuts väldigt lyckade, så jag kände att jag skulle lita på familjens omdömme och dela med mig utav receptet till er