Smörj en plåt för minimuffinsmed flytande margarin eller smält smör. När vi skulle ha möte på jobbet förra veckan ville jag som vanligt baka något och ta med
Det är roligt att kombinera olika smaker, varför inte smaksätta smeten med någon god essens. Låt svalna och vält sedan ut donutsen, doppa i glasyr, choklad eller annat gott
) det här receptet har jag gjort massvis med gånger och blir alltid lika nöjd. Vill du inte äta alla semlor på en gång så frys in dem medan de är lite ljumna då blir de nästan som nybakade när du tar fram dem
Det här receptet fanns i senaste ELLE mat & vin och vi testade det gångna helgen, men jag hade så fullt upp med rättning av Nationella Prov att jag inte hann lägg upp recept bums Vi ändrade lite, tog något färre After Eight och de blev grymt goda
S. m. å. s. ö. t. a. g. o. d. b. i. r. e. n. ,. c. h. k. f. y. l. p. D. u. v. ä. j. K. M. 1. 0. 2. x. ½. 5. %. (. ). +. 7. G. C. T. F. 3. V. H. 4. /. 8. d l. s t
Blanda mjöl och matfett i en bunke och avsluta med ett par matskedar iskallt vatten. Dela degen i två delar, lägg in ena i kylen medan du trycker ut den andra i formarna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.