Rökt makrill med dilldoftande potatissallad, 4 pers. 600 g kokt färskpotatis, delad i mindre bitar. Rökt makrill med dilldoftande potatissallad, 4 pers 600 g rökt makrillfilé. 600 g kokt färskpotatis, delad i mindre bitar
Servera med dilldoftandefärskpotatis eller ett gott knäckebröd. OBS. Receptet kräver förberedelser. Dra bort skinnet från strömmingen (börja i mitten av den tjocka ändan, 2 filéer per flundra)
Dilldoftande nykokt färskpotatis smakar gott till. 1. Putsa fläskfilén och skär den i ca 8-10 bitar. 2. Stek fläskfilén gyllene på båda sidorna i lite matfett
Dilldoftande nykokt färskpotatis smakar gott till. Putsa fläskfilén och skär den i ca 8-10 bitar. Stek fläskfilén gyllene på båda sidorna i lite matfett