Smält smöret och blanda med kexsmulorna. Botten. Mixa digestivekexen till ett fint pulver. Tryck ut kexmassan i botten av en rund form och grädda i mitten av ugnen i 175 grader (vanlig ugn), 160 grader (varmluftsugn) 10 min. 15 digestive kex. 50-75g osaltat smör. 125 g smör
Smält smöret. Mixa digestivekexen. Häll i smöret och mixa igen. GA_googleAddAttr("Tag", "digestive"). 120 g smör. 240 g digestivekex. 120 g smör. 240 g digestivekex
Smält smöret och smula ner digestivekexen, använd fingrarna och mossa ihop. De kryddade nötterna tillför all den crunch man kan önska sig och mjukas upp av en digestivebotten samt kondenserad mjölk och för att få en extra skjuts mörk choklad på toppen
Blanda ihop smulorna och de smälta smöret. Till botten. Tillsätt sedan smöret och blanda väl. Jag föredrar tjock botten och puttar gärna upp smuldegen lite i kanterna
Kan man förresten på något vis kvitta alla kalorierna mot C-vitaminerna i kiwin och citronen och visst finns det fibrer i digestive och kalcium i grädden och creme fraichen
Krossa kex till smulor och blanda med smält smör. Tryck ut kexblandningen i botten. 85 g digestive kex. 45 g smör, smält. Sätt fast bakplåtspapper i botten på en form med löstagbar kant (ca 18 cm). 85 g digestive kex. 45 g smör, smält
Tårtan är en chokladcheesecake med digestive och oreobotten och citronmousse på toppen. - Mixa kakorna i matberedaren och tillsätt sedan kakaon och smöret
Smält smöret och blanda med smulorna till en jämn massa. Ingredienser (botten). Ta bort skålen från värmen och tillsätt lite smör i taget under fortsatt omrörning
Jag kan tycka att det ibland är svårt att få till en tunn och frasig pajbotten som ger plats åt fyllningen så i de allra flesta fallen kör jag istället på digestivebotten
Blanda digestive-kex med rumstempererat smör i mat beredare. Botten. 200 g digestive. 100 g smör. Lägg bakplåtspapper på underdelen av formen och platta ut "pajskalet" i formen
Smält smöret och blanda i. Häll över botten och strö över blåbären. 300 gram digestive. 150 gr smör. Baka botten i 175 grader varmluft 10 minuter. 300 gram digestive. 150 gr smör
Krossa digestiven och blanda med smör och kanel. Ta ut digestivebotten ur ugnen och fördela bananskivorna jämt i över botten och häll försiktigt över cheesecake smeten