Smarriga, chokladstarkacups med friskjordgubbsfrosting. Mums. Receptet är inspirerat av Leilas, men jag har bytt ut några ingredienser och förenklat lite
Imorgon ska det bli en liten påsktårta och några påskdekoreradecupcakes. Alldeles för länge har jag velat göra Devil'sfood cake eftersom alla pratar om den
Cupcakes. Perfekt bjudefterrätt när man har många gäster. Så om du vill lyckas med cupcakesse till att du får en god frosting och en perfekt spritsning
En underbart god och enkel chokladfrosting att använda till cupcakes, chokladkakor eller macarons. Eller att bara äta direkt ur bunken om man är fördomsfri…
Jag hade lite "devil`sfood cake" i frysen & även lite smörkräm över från en tårta jga gjorde i veckan så då passade jag på att slänga ihop några cake pops
Denna super goda chokladtårta består av ett saftigtDevil'sfood cake chokladbotten, två lager med hallongrädde och chokladfyllning och en Dark chocolate fudge frosting
Dessacupcakes, med sin härliga chokladbotten inspirerad av den amerikanska chokladkakan Devil'sFood Cake och friskahallonfrosting, är både otroligt söt att titta på och ljuvligt god att äta
Botten består av en "Devilsfood cake" enl. spritsa på cupcakes eller spackla tårtor med. Tävligen gick ut på att skapa en speciell Kung Uggla bakelse för att hedra Magnus Uggla
Vispasamman mjöl. kakao, socker, bakpulver, salt och smör. Blanda mjölk, ägg och vaniljessens. Häll ned hälften av vätskan i mjölblandningen och vispasammanså att alla klumpar försvinner