Passar utmärkt till både kött, kyckling och lax. Crepes är franska pannkakor som är fyllda och det som är bra är att man kan fylla dem med precis vilka godsaker som helst så de går otroligt lätt att variera
Smaka av med salt och peppar. Hacka laxen. Pensla med smält smör och strö över osten. Blanda, ägg, spenat, lax, crème fraiche, majonnäs, gräslök, dill i en skål
Jag funderade över vad jag skulle göra av dem och tänkte först att jag skulle göra någon slags crepesmed champinjonfyllning men det kräver lite bättre planering än vad jag hade över tyvärr
Mot slutet tillsattes fisken, som bestod av torsk och lax i kuber, och fick koka med i någon minut. Igår befann vi oss i de södra delarna av Frankrike (ja, egentligen i en hemkunskapssal på en skola i Örebro, men med lite fantasi så
Smält smöret i stekpanna och grädda pannkakorna på medelvärme. Den här gången laxgaletter. 200 g kallrökt lax. 1 dl crème fraiche smaksatt med nyriven pepparrot. 200 g kallrökt lax. 1 dl crème fraiche smaksatt med nyriven pepparrot
Man kan ju fylla dem med lite vad som helst egentligen, men eftersom det är tisdag tänkte jag tipsa om ytterligare en smarrig fyllning som går fantastiskt snabbt att svänga ihop, men den känns lite så där extra lyxig tack vare laxen i den
Lugnt, skönt och opretantiöst med andra ord, och det är ju bara så välbehövligt och skönt ibland. Idag tänkte jag tipsa om ytterligare en smarrig fyllning som går fantastiskt snabbt att svänga ihop, men den känns lite så där extra lyxig tack vare laxen i den
Börja med att tillaga pastan enligt förpackning. Jo – lat lyxlax. Hon tyckte rätten smakade så där… Efter några tuggor av lax och pasta ville hon hellre ha den sista crêpesen som gömde sig i kylen
Min lunch, rågbröd med gravad lax & hovmästarsås samt en hög med grönt. Nu är alla dagens bestyr avslutade & jag försöker komma på om jag ska pyssla med nå´t av alla mina liggande projekt eller bara trycka in en rulle i DVD