Crepes kesella recept

Läckra crêpes med kräftstjärtar

Läckra crêpes med kräftstjärtar

Rör samman crème fraiche med majonnäs, kesella, citronsaft och hackad dill. 5 dl kesella. Lägg mjölet i en skål och tillsätt vatten, lite i taget, under omrörning
Crepes med kräftstjärtar

Crepes med kräftstjärtar

Rör samman creme fraiche, majonnäs, kesella, citronsaft och dill. En kväll i skåneland gjorde jag Crepes till mig och mamma
Crêpes med renstek och svamp

Crêpes med renstek och svamp

Blanda kesella, svampfräs, renstek, äpple och ost, och smaka av med salt och peppar. 250 g kesella. Gör pannkakssmet enligt grundreceptet
Kebabrulle på pulled pork

Kebabrulle på pulled pork

I ugnsgratinerade burritos eller varför inte crepes. 1/2 burk Kesella, 10%. 1/2 burk Kesella, 10%. Det här receptet har jag hittat hos kyrddburken, snodde det rätt av, men gjorde en egen kebabsås
Tårta med rökt viltkött

Tårta med rökt viltkött

4 dl kesella. 4 dl kesella. Som komplement till Crêpesen på Caspers kalas ville jag nyttja lite rökt kött jag hade i frysen
Kalla crèpes med avokado

Kalla crèpes med avokado

Blanda mosad avokado, kesella, gräddfil, rödlök och vitlök. 0,5 burk kesella 1%. 0,5 burk kesella 1%.  . Jag har sagt det förut och jag säger det igen - Calles pannkakor är svårslagna
Crêpes med svamp, timjan & parmesan

Crêpes med svamp, timjan & parmesan

Handfull champinioner1/2 gul lök1 klyftta vitlökmycket färsk timjan1 dl turk-yog (kan bytas mot c-f eller kesella)1 dl riven parmesansalt pepparlite vinäger+ost på toppGör du dessa saker parallellt så går det ganska snabbt
Beroende...

Beroende...

Serverat tillsammans med kycklingfilé och en sås på kesella, dijonsenap, honung, salt och peppar. 150 g lättkesella/kvarg. Blanda ihop 50 lättkesella/kvar med 2 msk Philadelphia 3%, 2 tsk kakao och valfri sötning
Röra med sting

Röra med sting

Blanda Kesella, kaviar och dill. 250 g Kesella. Rör försiktigt ner musslorna. Servera som fyllning i omelette, crêpes eller på rostat bröd

Pumpacrêpe med ljuvlig kokosfyllning

75 g lättkesella/kvarg. Det här receptet går att variera otroligt mycket och senast i förrgår gjorde jag en chokladcrêpe (lade till 2 tsk kakao i smeten) och fyllde den med hallonkräm (keso, kesella, stevia strö och hallon) och toppade den med choklad- och jordnötssås
Fyllda pannkakor

Fyllda pannkakor

250 g Arla Köket Kesella® kvarg. Blanda ihop kvarg, äggula, socker, russin och citron skal. Bred ut fyllningen på pannkakorna
Musselröra med sting

Musselröra med sting

250 g Arla Köket Kesella® kvarg. Blanda kvarg, kaviar och dill. Rör försiktigt ner musslorna. Servera som fyllning i omelett, crêpes eller på rostat bröd
Årskrönika 2013 del 1

Årskrönika 2013 del 1

Jag blev helt såld på mina Vanilj & pistage proteinbollar och jag bakade Havre & Kesella frallor. ) Favoriterna är Tunna plättar med jordgubskesella och pumpavåfflor

Crêpes med spenatfyllning

Den kan ev bytas mot Kesella Gourmet som fått rinna av någon timme i ett kaffefilter i en sil. Gör crêpesen enligt grundreceptet och lägg dom åt sidan medan du gör fyllningen

Läckra crêpes med kräftstjärtar

Rör samman crème fraiche med majonnäs, kesella, citronsaft och hackad dill. 1/2 dl kesella. 1.  Lägg mjölet i en skål och tillsätt vatten, lite i taget, under omrörning

Ädelcrêpes

 Blanda ner oliver, kesella och mosad ädelost. 250 g kesella. 1.  Blanda mjölet med lika mängd (2 1/2 dl) mjölk