Igår testade jag att göra LCHF crepes vilket blev riktigt gott. 2 dl grädde1 dl mjölk4 st ägg 2 msk fiberhusk 1 nypa salt Vispa samman alla ingredienserna. 2 msk fiberhusk
Tänkte bjuda dig på ett recept på dessa crepes, eller franska pannkakor som det också heter. Crepes med ost & skinkfyllning – Glutenfria och med vanligt mjöl
1,5 msk fiberhusk. 1,5 msk fiberhusk. Som ni kanske vet så är Najni mycket svag för mat i rullform. Det är liksom så läckert med en ätbar rulle som är fylld med en hemlig gömma av mumsigheter… Crêpes är ett lysande exempel på just sådan mat
½ msk Fiberhusk. 1 ½ msk Fiberhusk. Igår gjorde jag crêpes till middag, så goda. Idén och ursprungsreceptet kommer från boken Ät & Njut av Åse Fredriksson, en jättefin bok jag verkligen kan rekommendera
När jag var i Paris i somras kunde man köpa Crepes lite här och var med allt möjligt som fyllning. Jag blev ju såklart inspirerad av detta så idag tog jag äntligen tag i det och gjorde en egen variant -> Vegetariska Crepes fyllda med spenat och Mozzarella
LCHF crepes med god fyllning. (Jag hade även i ½ tsk av FSF winning X blend, vilken lyfte upp smaken av mina crepes och gjorde dom underbart goda med en smak av svamp)
Blanda sedan ner fiberhusk, spirulina och himalayasalt. 1/2 msk fiberhusk. 1/2 msk fiberhusk. Gårdagen var perfekt, en lugn dag mitt veckan borde vara obligatoriskt