Gustav Trägårdh, den senaste i raden, har smaksatt sin crème fraiche med dill, vinäger och svartpeppar, och den använde jag i detta recept, en soppa, eller snarare en soppgryta med fisk och grönsaker
Tillsätt salt, peppar och vinäger. Tillsätt crème fraiche till pastasåsen och värm upp. Smaka av pastasåsen med socker, chili, vinäger, peppar och salt
Häll på vinäger och smaka av med salt och peppar. 3 msk balsamvinäger. 1 brk crème fraiche bearnaise. 4 skivor kotletter av gris (med el utan ben) 10 blad färsk salvia Salt Peppar 2 msk flytande margarin Potatis och sparrissallad 8 fasta potatisar, skalade och delade i 4 bitar/st 3 msk (250 ml) olivolja extra virgin 2 rödlökar, skurna i skivor 2 morötter, skalade och skurna i strimlor 3 stjälkar blekselleri, 1 cm bitar 12 gröna sparrisar, skurna i 2 cm bitar 3 msk balsamvinäger Salt Vitpeppar, nymald från kvarn Sås 1 brk crème fraiche bearnaise
Usually I mix in mayonnaise, but this time I used cremefraiche, which was also good. Vanligen blandar jag i majonnäs, men den här gången hade jag creme fraîche, vilket också blev gott
Koka upp tillsammans med crème fraiche, smaka av med salt och peppar. Någonstans hade jag läst om kyckling som är tillagat i vinäger vilket jag aldrig har gjort
½dl crème fraiche. Koka upp vatten, vinäger, honung och salt. ½dl crème fraiche. Picklade rödlök1st tunnskivad rödlök2dl vatten ½dl vitvinsvinäger2tsk honung1tsk salt
Jag har scannat av nätet efter recept och jämfört och jag märker att svenskarna gärna har i cremefraiche i sina coleslaws, men då blir det inte riktigt samma sak