Finhacka jalapeñosarna och majsen med matberedare eller mixer. Du kan också finhacka dem med kniv. Vispa crème fraicheoch blanda i mixen av jalapeño och majs
Snabb och enkel lax får man genom att stoppa den i ugnen med ett täcke av creme fraiche. Blanda creme fraiche, fetaost, salt och peppar till en smet och bred över laxen
Tillsätt crème fraicheoch riven parmesanost. Häll upp det knaperstekta baconet på hushållspapper. Tillsätt en matsked smör i stekpannan och stek gösen ett par minuter på varje sida, Salta och peppraServera gösenmed ostcreme och bacon, citronklyfta och nykokt potatis samt ett glas gott vitt vin
Stek laxbitarna och krydda med lite salt, svartpeppar, citronpeppar och dill. Låt riset vara kvar ett tag på plattan flytta sedan av kastrullen och ställ någon annanstans
Gös600 g gös [4 filéer] 1 l vatten 100 g salt 1 msk olivolja 50 g smör peppar. Gös600 g gös [4 filéer] 1 l vatten 100 g salt 1 msk olivolja 50 g smör peppar
Snabb och enkel lax får man genom att stoppa den i ugnen med ett täcke av creme fraiche. Blanda creme fraiche, fetaost, salt och peppar till en smet och bred över laxen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.