Stekt gös med ugnspotatis och créme fraiche gourmetsås
Mörk o Mat
Mörk o Mat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Avokado med räkor och sparris i dillcrème fraiche
  • 4 pers
  • 2 avokado 4 stänger grön sparris
  • 3 hg färska räkor
  • 1/2 dl Crème Fraiche med dill, vinäger och svartpeppar
  • lite pressad citron
  • Avokadohalva med god räk- och sparrisröra
  • Stekt gös med god sås och ugnspotatis
  • 4 pers
  • 700 gram gösfilé
  • 500 gram delikatesspotatis eller små vanliga potatisar
  • 1 1/2 dl Crème Fraiche med dill, vinäger och svartpeppar
  • 1 dl grädde
  • 1/2 fiskbuljongtärning skalet från några räkor
  • 1 dl vitt vin
  • 2 scharlottenlökar sockerärtor
  • olja
  • smör
  • salt och peppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.