Denna varianten blev riktigt god med ett krämigt täcke av cremefraiche och parmesanost. Rör ner tomatpuré, krossade tomater, oregano, vatten, buljongtärningar och soja
* Lägg grädde, ägg och dijon, soja, salt och peppar, örtkryddor i en bunke, rör om* Bearbeta snabbt ned köttfärsen med rena händer, rör inte för länge* Forma lagom stora biffar (tvätta händerna noga)* Skala rotfrukter och lök
Rör i kinesisk soja och srirachasås och smaka av med lite svartpeppar. 1,5 dl cremefraiche*. 1 tsk kinesisk soja. 1 nypa nymalen svartpepparBlanda cremefraiche med lökpulver, malen ingefära och strösocker
En av dem, Soja Bendix, presenterade där sin linspaté. Men man ska kanske lägga till att det är gott också… Tillsammans med rosmarin-crème fraiche blir det ett fräscht inslag på en buffé
Rör i tomatpure, soja och cremefraiche. Gryta med renskav/lövbiff, soja, ingefära och grönsaker (ca 4 personer). 2 msk soja. 2 dl cremefraiche (jag använder den feta 34 % utan tillsatser). 2 msk soja. 2 dl cremefraiche (jag använder den feta 34 % utan tillsatser)