Börja med att skiva champinjonerna och kantarellerna och småfräs dem tills all vätska är borta. Strö över vetemjöl över den färdigstekta svampen och tillsätt grädde, fond och crème fraiche, salt och peppar
Fördela soppan i tallrikar, ringla på crème fraiche, lite rapsolja och strö över lite gräslök, servera med ett gott bröd med lite ost, tex en vällagrad prästost
Efter ett par minuter tillsätts crème fraiche. Hacka kantarellerna till mindre bitar, häll allt i en uppvärmd stekpanna, stek ett tag med lite salt och svartpeppar
Vänd i timjan och crème fraiche. Ansa och stek kantarellerna med löken, salta och peppra. 300 g kantareller. 2 dl milko crème fraiche extra fin - kantarell & cognac
Tillsätt messmör, crème fraiche och vatten. gula kantareller. crème fraiche. 1. Skala och finhacka löken. Stek skavet i olja och 1/2 msk smör i en stekpanna tills det börjar få färg
Blanda ihop cremefraichen, äggen och västerbottenosten i en skål. Den här goda västerbottenpajen åt vi till kräftorna i söndags och den gjorde stor succé och det var riktigt gott med kantareller i pajen, annars kan det blir lite väl mycket bara ostsmak för mig