Biffarna gjorde jag fluffiga på grädde och matchade med örtkryddor och senap med en skiva gruyéreliknande svensk ost från Hjotrakten som heter Almnäs Tegel (den har ni sett tidigare på husmorsbloggen, finns bl a på NK Livs)
Därav biffarnas "puck-form", som ni ser. Jag tycker många grönsaksbiff-recept som jag stött på i själva verket har visat sig vara en pannkakssmet med grönsaker i (nog för att det är gott men jag vill ha riktiga vegebiffar)
Rör ihop cremefraiche med klippt koriander och limesaft. Blanda ihop allt och forma till små biffar. Smält smör i en stekpanna och stek biffarna gyllenbruna
Tillsätt tomatpuré, fond, senap, crème fraiche och grädde. 4 dl crème fraiche. Nu har jag nästan en timmes paus i soffan och tar det lugnt med datorn och en kopp te, samlar energi för att orka med "kvällspasset"
Ta resten av fetaosten och mosa ihop med crème fraichen. När biffarna är klara sparar du stekfettet i pannan, slår på grädden och låter puttra ihop till en gräddsås