Chili peppar. Krossa cornflakesen i en matberedare eller i en plastpåse och en kavel. Chili peppar. Krydda fisken med salt och peppar och vänd ner i mjölet sedan i ägget och till sist i cornflakesen
Vänd kycklingen först i mjöl, därefter i ägg och sist krossade cornflakes. Glöm inte att matsortera skal från lök och rester från chilin och salladen för en mer hållbar matlagning, och njut av din rätt
Smula sönder cornflakesen i en djup tallrik (brukar ungarna gilla att göra). Servera med ris eller klyftpotatis och en sås gjord på gräddfil och sweet chili
Vi valde en vitlökssås och en blandning med gräddfil och sweet chili. 1 dl vetemjöl 2 dl cornflakes 1 ägg 2 st kycklingfileér 3 stora potatisar 2 stora morötter salt, peppar & paprikakrydda olivolja smör Gör så här. 2 dl cornflakes
Blanda ner ost, bönor, vårlök och chili. röd chilifrukt, finhackad. Vänd biffarna i cornflakes och stek dem gyllene i smör, ca 1 minut per sida. 3 dl cornflakes, krossade
Blanda ner ost, bönor, salladslök och chili. ½ röd chilifrukt. Vänd biffarna i cornflakes och stek dem gyllenbruna i smör ca 1-2 minuter på varje sida. 3 dl cornflakes