Barnen älskar också dessa asiatiska fiskkakor som går att äta i bröd, med nudlar eller med ris. Forma små biffar och stek vacker gyllenbruna i rikligt med olja några minuter på varje sida (medelhög värme)
Skala ingefäran och finhacka den tillsammans med den mjukare delen av citrongräset och det mesta av koriandern (med stjälkar och allt), spara några fina blad i en skål med kallvatten
I tisdags friterade jag asiatiska fishcakes som får stå för den sida av mig som tycker om mat där olika smaker och kryddor blandas (såsom är vanlig förekommande med asiatisk mat), och i fredags blev det kokt torsk medtillbehör som får stå för den del av mig älskar det rena, svenska där varje smak och råvara får tala för sig själv
Bon appétit önskas med vänliga matglada hälsningar från Katinkas för dagen asiatiska Kitchen. Lax lättlagad och god, med pakchoi och morötter samt en härlig asiatisksmakande sås full av nyttigheter
Smaka av med salt. En fräsch förrätt som passar bra innan en tyngre varmrätt. Välj färsk frukt, eller “fuska” genom att köpa fryst, färdigtärnad i butiken
Lägg ner tillsammans med de andra grönsakerna och woka i någon minut innan du blandar i nudlarna. Servera till laxen, toppa med några färska koriander och myntablad
Jag gillar verkligen de asiatiska smakerna. För ett tag sedan gjorde jag en asiatisk sallad med nudlar, ingefärsmarinerade morötter, edamamebönor, röd chilifrukt, avokado och edamameröra
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.