Svensk fiskkaka med asiatiska tillbehör
kokschefen.se
kokschefen.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Sallad
  • 6 mangoldstånd eller spenat
  • halverade
  • 1 msk rapsolja
  • 2 vitlöksklyftor
  • hackade
  • Flingsalt 
  •   
  • Dipsås
  • 1 dl soja
  • ½ dl risvinäger
  • 1 tsk fisksås
  • 1 msk sesamfrö
  • ½ piripiri
  • finhackad
  • 1 salladslök
  • tunt skivad 
  •   
  • Fiskkaka
  • 700 g fiskfilé
  • förslagsvis torsk eller sej
  • 1 tsk salt
  • ½ tsk vitpeppar
  • 2 dl matlagningsgrädde
  • 1½-2 dl västerbottensost
  • riven
  • 100 g haricots verts
  • finstrimlade
  • 4 salladslökar
  • tunt skivade
  • ½ röd chilifrukt
  • finhackad
  • Smör till stekning
  • 3 dl cornflakes
  • krossade 

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.