När det börjar lika en gröt så ta av från plattan och rör ner kokosoljan och ägget. ♥1 ägg. 1 ägg. Denna vecka har jag fått två stycken nya grötfavoriter faktiskt
Vispa ägg och socker pösigt, smält smöret och tillsätt. Tillsätt yoghurten, bred ut smeten i en liten smord och bröad (med ströbröd eller cocos) långpanna (ca 20x30 cm), strö över bären. (Titta efter 15 min) 3 ägg. 1 dl riven cocos
Tillsätt ägget under vispning. Lägg klickarna ganska glest, eftersom kakorna flyter ut lite. 1 ägg. 1 ägg. Bakade lite härligt mumsiga chip cookies i veckan, dessa kakor är sambons favorit och jag provade ett nytt recept idag, gillar när de blir lite knapriga men ändå sega och sedan är det havregryn i , vilket jag tycker är gott
♥1 ägg. 1 ägg. Gjorde denna sjukligt goda mugcaken direkt när jag kom hem från skolan, inte gjort en mugcake på hela sommaren så kände att det var på tiden nu hehe
Tillsätt ägget i smeten. Just dessa cookies, som innehåller såväl cocos som mjölkchokladpellets och den omistliga ingrediensen salt, smakar förförande gott redan som smet
Rör ner äggen, ett i taget, blanda ner övriga ingredienser utom den klippta jappen. Klicka ut smeten i muffinsformar och peta ner jappen djupt i smeten, ( annars flyter dom upp och lägger sig på ytan)
Vispa upp äggen och blanda med cocos. Just nu är det fullt med härliga blåbär i skogen, vad passar inte bättre till glassen än en härlig blåbärspaj,6 dl blåbär1 msk balsamvinäger0,75 dl råsocker1 msk potatismjöl4 dl cocos2 uppvispade ägg40 - 50 gr smörBlanda blåbären med vinäger, råsocker och potatismjöl, lägg alltihopa i en pajform. 4 dl cocos. 2 uppvispade ägg
Chokladkakorna var helt underbara och kommer i ett eget inlägg senare, receptet på tårtan hittar ni om ni klickar här och nedan följer receptet på mina cupcakes
Smält smöret, vispa ägg och socker poröst. Ännu en variant på den älskade kladdkakan - det knäckiga täcket av cocos tillför ännu mer saftighet och gifter sig fint med den rika chokladsmaken
Vispa ägg och strösocker med medelhastighet till en vit och fluffig smet. Blanda de torra ingredienserna ordentligt i en bunke och sikta ner dem i äggsmeten och vänd försiktigt med en slickepott tills allt blandat sig väl
1 ägg. 2½ dl kokosgrädde (gärna Blue Dragon's cocos cream). 1 ägg. För ett tag sen, när jag och Johan diskuterade vad vi skulle äta till middag, konstaterade vi att vi var sugna på nåt kryddigt och lite annorlunda