Citrontarte recept

Fransk citrontarte

Fransk citrontarte

Hacka samman smör, socker, mjöl och salt. Tillsätt ägget och arbeta snabbt ihop till en deg. Kavla eller tryck ut degen i en pajform med löstagbar kant, ca 30 cm i diameter
Citrontarte med honung

Citrontarte med honung

150 g Arla® Svenskt Smör. 1½ vaniljstång. 15 dl vetemjöl. 12½ dl florsocker. 11 krm salt. 1rivet skal av ½ citron
Citrontarte

Citrontarte

Tweet Pin It Skriv utPajer hör sommaren till tycker vi och även om rabarberpaj och äppelpaj är svenska favoriter så tycker vi att citrontarte är en riktigt somrig paj med sin friska smak som tar sig in på vår topplista
Fransk citrontarte

Fransk citrontarte

Denna tarte serveras överallt i Frankrike. Då får man den oftast med en klick grädde, men jag serverar med hallonsås
Citrontarte med björnbärsglass

Citrontarte med björnbärsglass

Det här är en enkel paj att laga som ser lite mer avancerad ut än vad den är. så stig upp tidig morgon och baka en god kaka till kaffet
Citrontarte

Citrontarte

En efterrätt som är full av c-vitamin är den här citrontarten. Citrontarte, ca 12 bitar. [Foto. Peter Kam]
Citrontarte brûlée

Citrontarte brûlée

På restaurang Zink i Stockholm har de en helt makalöst god citrontarte med ett tunt knäckigt täcke som pricken över det välgjorda i
Citrontarte

Citrontarte

Nämligen stjärnkocken Heston Blumenthals citrontarte. Citrontarte med rårörda svarta vinbär. Citrontarte
Somrig potatissallad

Somrig potatissallad

Sebastian←Citrontarte Liknande receptVästerbottenpajKommentera Avbryt svarE-postadressen publiceras inte
Ett fräscht avslut

Ett fräscht avslut

Citrontarte med italiensk maräng. Det där med efterrätter är egentligen inte min grej. Ofta är man sådär äckligt proppmätt efter förrätt och varmrätt
Recept: Queso fundido; mexikansk ostdip med chorizo

Recept: Queso fundido; mexikansk ostdip med chorizo

) fortsatte vi med kycklingtacos och avslutade med citrontarte med granatäpple. Den här varma ostdippen med chorizo och paprika är helt fantastiskt god och ett utmärkt sätt att börja en middagsbjudning på