Vispa äggvitorna tillsammans med salt och citronsaft till riktigt fast skum. Kavla eller tryck ut degen i en pajform med löstagbar kant, ca 30 cm i diameter. Nagga degen med en gaffel och ställ i kylskåpet ca 30 minuter
Nagga botten med en gaffel. Lägg i ett smörpapper och fyll på med torkade gula ärtor. Ta ut formen och lyft bort pappret med ärtorna, skär bort överflödig deg
Tweet Pin It Skriv utPajer hör sommaren till tycker vi och även om rabarberpaj och äppelpaj är svenska favoriter så tycker vi att citrontarte är en riktigt somrig paj med sin friska smak som tar sig in på vår topplista
Då får man den oftast med en klick grädde, men jag serverar med hallonsås. koka upp frysta hallon tillsammans med lite vatten, socker efter smak och sila
Hur kan man vid flertalet utrop meddela att tåget är försenat för att sedan bli inställt. Blinier med löjrom, smetana, pepparot och rödlök till att börja med som sedan följdes av en fantastisk god hummersoppa med en skaldjursravioli, trevlig personal dessutom
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.