1 burk citronfyllda gröna oliver 2 msk olivolja 1 vitlöksklyfta 1 tsk citronsaft + skal nymalen svartpeppar 2 förpackningar minimozzarella 1 påse crostini färska örter Kör oliverna i mixer med olivolja, vitlök, citronsaft och lite rivet skal
1 burk citronfyllda gröna oliver 2 msk olivolja 1 tsk citronsaft + skal nymalen svartpeppar 1 påse minimozzarella baguette eller crostini färska örter Kör oliverna i mixer med olivolja och citronsaft
600 g laxfilé, i 4 portionsbitar200 g haricots verts (minst)200 g cocktailtomater200 g mozzarella100 g parmesan, riven1 tsk salt1 krm vitpeppar1 dl oliver (ta några du gillar, jag tog citronfyllda)Sätt ugnen på 225°
Jag och mina två vänner Emma och Maria hade en ny temakväll. Ni vet då när vi bestämmer ett tema och sedan delar vi upp vem som lagar förrätt, varmrätt och efterrätt
Sätt ugnen på 200 grader. Smält smöret i en kastrull. Rör ner socker, havregryn, nötter och mjöl. Tryck ut degen i små plåtformar eller aluminiumformar
Sätt på ugnen på 175 grader. Skrubba citronen och skala vitlöksklyftorna. Skär citronen i klyftor. Lägg kycklingen i en ugnsfast form och fyll kycklingens innandöme med citron, timjan och vitlöksklyftor, samt bitar av smör