Citronbiffar recept

Italienska citronbiffar

Italienska citronbiffar

Igår åt vi dessa citronbiffar till middag och det är faktiskt det första recept jag lade ut här på bloggen, så de har minst sagt hängt med ett tag
Italienska citronbiffar

Italienska citronbiffar

Detta receptet hittade jag hos Mor Mia i måndags och testade det redan i tisdags. Otroligt gott och lättlagad vardagsrätt
Citronbiffar

Citronbiffar

Här kommer en gammal favorit, som jag och maken åt då och då redan innan barnen. Ibland har vi använt lammfärs till biffarna och ibland nötfärs, blir jättegott vilket som
Timjan- och citronbiffar

Timjan- och citronbiffar

Nu har vi äntligen fyllt på kylskåpet efter att inte ha handlat på nästan tre veckor. Man klarar sig förvånansvärt länge på sådant som ligger gömt i kyl och frys
Veckomatsedel för vecka 49

Veckomatsedel för vecka 49

Citronbiffar är så goda och smakrika, också en gammal favorit. Citronbiffar. Hej söndag och andra advent

Grekiska citronbiffar

1. Koka bulgur eller polerat klibbfritt ris enligt anvisningar på paketet. 2. Blanda färsen med salt och peppar

Citronbiffar med basilikamos

1. Skala potatisen till moset. Skär potatisen i mindre bitar och koka dem i lättsaltat vatten, ca 15 minuter

Citronbiffar i tomatsås

CITRONBIFFAR I TOMATSÅS4 personer500 g blandfärs1 ägg1 tsk rivet citronskal½ tsk saltsvartpepparsmör eller margarin till stekningSås

Citronbiffar med medelhavssås

Blanda köttfärs, grädde, ägg, citronskal till en smet och krydda med salt och svartpeppar. Forma till biffar och stek biffarna i smör

Grekiska citronbiffar med tzatsiki

Koka bulgur (couscous) enligt anvisningar på paketet. Blanda färsen och salt och peppar. Låt havregryn svälla i vatten några minuter

Citronbiffar med pasta

Blanda färsen med ägg, citronskal, salt och lite svartpeppar. Forma 8 biffar. Stek dem i smör på medelhög värme i 3 minuter på varje sida

Citronbiffar med dillsås - Vardagsgott!

 Citronbiffar för 4 pers500 g nötfärs1 tsk salt1 msk dijonsenap1 citron (skalet)2 krm citronpeppar3- 4 msk vattenkryddor (persilja/dill/basilika det du har hemma)Sås2 msk vetemjöl2 dl vatten4 msk vispgrädde1 tsk soja