Idag blev det en frisk middag bestående av biffar med smak av timjan och citron. Jag serverade även biffarna med lite ugnsbakade körsbärstomater, recept på dessa finns här
Citronbiffar är så goda och smakrika, också en gammal favorit. Så här kommer en ny veckomeny med en massa goda maträtter som hela familjen kommer att älska – bara för er att sno och använda själva
Blanda färsen med salt och peppar. Blanda ihop färs med lök och havregryn, tillsätt ett ägg. 1. Koka bulgur eller polerat klibbfritt ris enligt anvisningar på paketet
Krydda med salt och peppar och servera. CITRONBIFFAR I TOMATSÅS4 personer500 g blandfärs1 ägg1 tsk rivet citronskal½ tsk saltsvartpepparsmör eller margarin till stekningSås. ris, pasta eller potatisBlanda färsen med ägg, citronskal, salt och nymalen svartpeppar och forma till 8 jämnstora biffar. Stek biffarna på medelhög värme ca 3 minuter på varje sida
Blanda köttfärs, grädde, ägg, citronskal till en smet och krydda med salt och svartpeppar. Koka ihop grädde, soltorkad tomat och smaksätt med tomatpuré, sambal oelek, salt och salvia
Blanda färsen med ägg, citronskal, salt och lite svartpeppar. Servera med pasta och sallad. Stek dem i smör på medelhög värme i 3 minuter på varje sida
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.