Citronaioli. Inlägg i annonssamarbete med Svensk Fågel. Kyckling är riktig sommarmat tycker jag. Så otroligt gott att både grilla, äta kall i pastasallader eller göra fräscha woker av med sommarprimörer
Men jag tror att det var lite extra gott med den goda citronaiolin, som egentligen var superenkel (nästan bara att röra ihop) men lyfte verkligen hela maträtten
Torskburgare med citronaioli. Citronaioli. Nattperioden på jobbet slut för denna gång. Mattias och barnen har varit i Nordingrå och åkt skoter, bob och madrass, och sett nya kalvar, de verkar ha haft det hur bra som helst, typiskt att jag alltid jobbar vid såna här tillfällen
Grilla den bara några minuter så behåller den sin struktur och spänst, ringla över olivolja, hyvla över lite parmesanost och servera med en citronaioli = Perfektion
Citronaioli. Citronaioli. Varför rynkar så många på näsan när man säger att man ska laga fisk. Jag har också svårt för fisken som serveras på många lunchbufféer, den är ofta torr och tråkig och har man otur så är den också helt smaklös
Lena hade gjort en vanlig aioli som vi doppade både bröd och skaldjur i och som tur var en stor laddning för jag skulle bidragit med en ört- och citronaioli, men fick tag på en lite väl nötig kallpressad rapsolja