En underbar liten sak med massor av smak från passionsfrukt, citron och varm vanilj. This is a lovely little cake, packed with flavours from passionfruit, lemons and warm vanilla
/ Använd allt skal från citronen och hälften av saften. I actually made this cake from a lemon-muffin recipe, baked it in a spring form and then, with help of an icing bag, applied the meringue and baked it again to cook the meringue slightly
/ Riv skalet och pressa saften från citronerna. However, I’ve lately seen multiple recipes circling around the blog sphere of Lemon Sticky Cake, basically a lemonbar without the crust
Saften från en halv citron. På tal om något helt annat så gjorde jag en så himla god raw cake häromdagen med smak av mango, kokos och lite passionsfrukt
Vispa ihop mjölk, vatten, citronsaft, vegetabilisk olja och ägg. 125 g citronsaft (0,25 dl). 11 citron, juice från. 1Vaniljbottnar240 g vetemjöl (4 dl) 3 g salt (0,5 tsk) 15 g bakpulver (1 msk) 300 g strösocker (3,75 dl) 5 g vaniljpulver (1 tsk) 125 g mjölk 3 % (1,25 dl) 100 g vatten (1 dl) 25 g citronsaft (0,25 dl) 125 g vegetabilisk olja (1,25 dl) 165 g ägg, rumstempererade (ca 3). 1Jordgubbsfyllning300 g färskost 150 g jordgubbssylt 1 msk vaniljsocker 1 citron, juice från
Vaniljbottnar240 g vetemjöl [4 dl] 3 g salt [0,5 tsk] 15 g bakpulver [1 msk] 300 g strösocker [3,75 dl] 5 g vaniljpulver [1 tsk] 125 g standardmjölk [1,25 dl] 100 g vatten [1 dl] 25 g citronsaft [0,25 dl] 125 g olja [1,25 dl] 165 g ägg, rumsvarma (ca 3). Jordgubbsfyllning300 g färskost 150 g jordgubbssylt 1 msk vaniljsocker 1 citron, juice från
½ msk pressad citron,. Mixa ihop de blötlagda cashewnötterna med ½ msk pressad citron, ½-1 msk agavesirap, ½ msk kokosolja, 1 krm vaniljpulver och 1 nypa salt till en krämig konsistens
Citron är väldigt fräscht i bakverk och jag tycker om smaken den ger bakverk. Lemon is very fresh in cakes and I like the flavor it gives to baked goods