Ciabatta, baguette eller surdegsbröd. Ett glas vitt vin smakar gott till. 1 dl vitt vin. Tillsätt grädde, vin och senap och låt stuvningen småputtra på svag värme i 5–6 minuter. Relaterade 3-4 st Ciabatta, baguette eller surdegsbröd
Rosta eller stek ciabattabrödet. Vi tog ett glas vitt vin var som tillbehör. 4 ciabatta bröd4 fiskfiléer av vit fiskSmör att steka iSalt och peppar1 rödbeta1 röd lök1 morotSalladSweetchilisåsMajonäsRiv morot och rödbetor på grova sidan på rivjärnet. 4 ciabatta bröd
Det är en del moment att göra men pastarätten blir jätte god med de vinbreseradade purjolökarna, parmaskinkan, parmesanosten och den krispiga pangrattaton med svamp, vitlök och rosmarin
På tisdag är det dags för surdegens återkomst i form av någon typ av ciabatta. Tillsätt rött vin, grädde, konjak, kalvfond, tomatpuré och den resterande pepparn