8 bufféportioner 8 ägg Oströra 1/2 liten rödlök 1/2 citron 1 msk dill 2 dl handskalade räkor i lake 1 dl riven lagrad ost 3 msk crème fraiche 3 msk majonnäs salt och svartpeppar Till garnering mâchesallad eller dill Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3- 80 g Mer info Ladda kupong
Ägghalvor är faktiskt inte bara gott till jul och påsk utan brukar vara uppskattat även annars, servera dem med en snaps och öl som en lite ovanlig välkomsträtt vid nästa middag så får ni fart på festen
Servera med yoghurten, den hackade rödlöken och på toppen en rågad tesked svart kaviar. Smula sönder jästen i en bunke och tillsätt salt, olja och det ljumma vattnet
Smula jäst i en bunke och lös upp med ljummet degspad. Receptet ”Skålbröd med tomatsoppa” från boken ”Brödälskare – En inspirationsbok för hemmabagare” inspirerade mig till detta matbröd
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.