En del av degen bakade jag ut till vridna portionsbröd och en del till något som ska likna ciabatta. Hela degen räcker till 10 ciabattaliknande bröd eller till ca 14 vridna bröd. Jag gjorde hälften av varje, alltså 5 ciabatta och 7 vridna bröd
1 valfritt portionsbröd. Bred 1 msk färskost på brödets underdel. Blanda ut den andra matskeden färskost med keso, lätt créme fraiche och mango chutney/sweet chili
4 st portionsbröd, gärna ciabata. Mixa yoghurten med citronskalen, smaksätt med salt och peppar. Blanda rosmarinen med 1 msk olivolja och pensla sedan burgarna med oljan
4 st portionsbröd , gärna ciabata. 1. Mixa yoghurten med citronskalen, smaksätt med salt och peppar. 2. Blanda rosmarinen med 1 msk olivolja och pensla sedan burgarna med oljan
Blanda jäst, 2 tsk olja och 5 dl fingervarmt vatten i en degbunke. Rör i mjöl, ca 13 dl, lite i taget, tills du fått en fast och elastisk deg, tillsätt saltet mot slutet
eller ciabatta. 4 stycken grova portionsbröd. Koka äggen. Låt dem svalna. Skiva äggen i stora bitar. Blanda ägg, rödlök, tonfisk, kapris, salt, peppar, curry och slutligen gräddfil
) Fast man får faktiskt friheten att välja exakt vilket bröd man vill, men jag tycker den här röran passar allra bäst i rostat ciabattabröd eller i ett lite grövre portionsbröd, typ müslibröd