Idag hade jag inget ciabattabröd hemma så det fick duga med vanligt rostbröd. en bit ciabatta. Idag blev det en variant med rökt skinka, dijonsenap med smak av honung, brieost och några skivor Granny Smith äpple
strimla tomater och lägg över tillsammans medskinka och färsk timjan. ciabatta4 skivor lufttorkad skinka1 bit getostfärsk timjan4 soltorkade tomaterskiva getost på 2 av brödskivorna. 4 skivor lufttorkad skinka
Garnera med basilikablad och pinjenötter. 14 skivor parmaskinka, prosciutto. 1ciabattaDela cocktailtomaterna och blanda dem med 2 dl av pesto i en bunke, låt marinera ca 15 minuter. 1Dela skinka och salami i mindre bitar. 1Blanda de marinerade tomaterna med pasta, skinka, salami och oliver. 1Servera med jungfruolja, mozzarella och ciabatta
Lägg på skinkan några sekunder så att den blir lite knaprig. 600g nötfärs1 ägg1 msk kalvfond1 zucchini3 tomaterSallad1 paket mozzarella4 skivor lufttorkad skinka4 bröd, helst ciabatta, men 8 rostmackor blir väldigt gott också1 kruka basilika1/2 dl gräddfil1 dl cremé fraiche1/2 dl philadelphiaost1/2 citron1 vitlöksklyftasalt + pepparHacka basilika och blanda med gräddfil, cremé fraiche, philadelphia, pressad vitlök, citonskal och ca 1/2 msk citronsaft
Så med det sagt så kan ni förstå hur god min ciabatta var som jag åt. Min favorit här var den tegelrökta skinkan tillsammans med deras uppvispade opastöriserade smör