Här serverar jag den kokt med krispiga chorizobitar (inte för stark dock, så att den överröstar svartroten för mycket) och hemmavispad majonnäs med rökt paprikapulver i
Häll sedan på olja och vispa så det går ihop något, behöver inte binda som en majonnäs. 4 råa/färska chorizo. 600 g färskpotatis, kokt 4 råa/färska chorizo 1 dl passerade tomater 2 röda paprikor 2 klyftor vitlök 1 dl mandel, flagad och rostad 1 tsk paprikapulver 1 silverlök, finhackad 2 dl god olivolja 0,75 dl rödvinsvinäger 100 g babyspenat
Blanda en majonnäs efter detta recept, eller köp en färdig vegansk version. Hemmagjord veganchorizo. Blanda ner vitlök, citron, salt och peppar i majonnäsen och smaka av
hemlagad majonnäs. Jag brukar nu och då hjälpa till med att hitta på nya recept av Snellmans köttprodukter och i veckan har jag jobbat med Snellmans chorizo
När majonnäsen tjocknat tillsätt citronsaft och fortsätt sedan tillsätta oljan under vispning. Jag blev så förtjust i kombinationen chorizo och bläckfisk att jag tänkt efterskapa något liknande alltsedan dess
Cajungryta1 kg fast potatis, gärna med rött skal 3 stjälkar stjälkselleri 2 gul lök, hela 2 hela vitlökar 4 färska majskolvar 500 g chorizokorv 4 kg kokta kräftor 500 g champinjoner 2 citroner. Aioli1-2 klyftor vitlök, rivna 3 dl majonnäs
Jag hade potatis i i alla fall, som jag råstekte, samt morot, broccoli, chorizo och lite lök. 1/4 chorizoring. Lägg bland potatisen och stek lök och chorizo ca 5 minuter. 1 msk majonnäs. chorizo, piff, pytt, pyttipanna, vardagsmat 2 morötter, skalade och tärnade. 1/4 chorizoring. 1 msk majonnäs
Blanda ihop gräddfil, majonnäs, senap, svartpeppar och salt i en stor bunke. 1400 g chorizo eller annan kryddstark korv, i 3 cm slantar. 14 msk majonnäs. 1Spett400 g fläskfilé, i bitar ca 3x3 cm 400 g chorizo eller annan kryddstark korv, i 3 cm slantar 1 zucchini 2 stora paprikor 2 röda lökar 8 stora champinjoner 1 dl olivolja salt och peppar. 1Potatissallad1 kg kall kokt färskpotatis 10 cm späd purjolök 3 dl gräddfil 4 msk majonnäs 2 msk mild senap generöst med svartpeppar salt 3 msk gräslök, finhackad 12 grillspett, om i trä, blötlagda
Eftersom pappa älskar chorizo (vem gör inte det. Först blev det några pinxtos med lax och majonnäs, de serveras ofta i Spanien men med hackad lax blandad med majonnäsen
Efter den aptitretaren toppades glasen med mer champagne innan grillen fylldes upp med flankstek, chorizo, högrevshjärta, pimientos de padrón, färglada minipaprikor, vårlök, romansallad och en hel del annat som jag uppenbarligen drack för många glas champagne för att komma ihåg