Dekorera pannacottan med lite riven mjölkchoklad, färska hallon och citronmeliss. Pannacotta, mousse i After Eightkuber och banoffeepaj i litet format och sen hade Es mamma gjort en cheesecake toppad med färska jordgubbar
Servera med färsk frukt, gärna hallon. Blötlägg gelantinbladet i en skål med vatten i cirka 5 minuter. 100 g mjölkchoklad. 2 dl vispgrädde 2 msk socker 100 g mjölkchoklad 0,75 gelatinblad
Nu sist blev det en Chokladpannacottamed Marabou mjölkchoklad. Ska iväg på en minisemester med min pappa så det kommer vara lite tyst här på bloggen några dagar, men är tillbaka igen på söndag
Eftersom det är ännu tråkigare att låta disken stå till ett annat tillfälle, så tänkte jag att jag i alla fall kunde hotta upp kvällen med att testa att göra lite chokladpannacotta (som jag för övrigt varit sugen på sedan vi åt pannacotta i påskhelgen
På bilden ser vi hemmagjorda chokladskålar fyllda medmjölkchokladmousse och bär/chokladdoppade oreokakor, chokladdoppade jordgubbar, små engångsglas med vit chokladpannacotta och chokladmousse
Eftersom mjölkchokladpannacottan är väldigt mörk i utseendet så färgade jag den svart. Mellanlagret som är vit chokladpannacotta kunde haft lite mer röd färg i sig för att få en mer orange färg
Servera med halloncoulis, färska hallon och lite riven vit choklad. Jag brukar ta ca 70 g mörk choklad (70%) och 130 g mjölkchoklad (ca 35%), men det är en smaksak