Det kanske inte ser så mycket ut när man häller upp det allra första lagret men med två lager till i andra smaker så har man en fulländad ljuvligt god dessert som sagt
Koka upp grädden med delad vaniljstång och de urskrapade fröna samt strösocker. Den italienska desserten pannacotta är så enkel att göra men ser så proffsigt ut ändå
Sortera bilarna i de olika färgerna. Häll upp 3 dl grädde i en kastrull och värm upp på svag värme häll ner 40- 50 sorterade småbilar i en av färgerna och rör om tills allt har smält
Jodå det är skönt att ha rensat hjärnkontoret. Men den där strålande och bästa ever idén den visade sig inte, antar att den gömde sig bakom någon hjärncell och väntar in rätt tillfälle att poppa upp, men mycket annat kom på pränt och jag tror att saker och ting kan hända framöver
Det var riktigt länge sedan jag gjorde pannacotta nu och eftersom att jag hade väldigt mycket vit choklad hemma så tänkte jag att den fick agera smaksättning
Dom här två rätterna går dessutom väldigt bra att förbereda dagen innan vilket jag gjorde. Igår hade vi kalas här hemma och såklart så skulle det lagas mat
Pannacotta är en av de lättaste och godaste efterrätterna att bjuda på. Pannacotta kommer från norra Italien och betyder kokt grädde och grundsmaken är
Jag är inte så förtjust i pannacotta. Jag gillar inte när pannacotta är lite "gummi/geléaktig" och tyvärr blev det så ändå så man kan nog minska ner ännu mer
Pannacotta är enkelt att göra med gelésocker och med jordgubbar till blev det både lyxigt och gott. Lägg på jordgubbsmoset på pannacottan precis innan servering
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.