Choklad- och kokosbollar
annagl
annagl

Choklad- och kokosbollar

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • En blandning mellan kokosboll och tryffel. Enkel och god. Perfekt att ha i frysen och ta fram en liten stund innan den ska ätas.
  •  
  • ca 15st
  • 50 g choklad minst 70 % (såklart helst sockerfri)
  • 50 g kokosgrädde
  • 25 g smör eller kokosolja
  • 50 g kokosflingor + lite att rulla i.

Beskrivning

    Smält samman chokladen, kokosgrädde och smör i vattenbad. Rör tills du fått en jämn smet.

    Blanda ner kokosflingorna och ställ svalt ca 20 minuter.

    Forma sedan bollar och rulla i kokosflingorna. Förvara i frysen.

    Om du vill kan du tillsätta lite lakritspulver/pepparkakskrydda/några droppar smaksatta steviadroppar i smeten.

    https://lesscarbs.se/lchf-godsaker/kramiga-choklad-och-kokosbollar/

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.