instagram 100kitchenstories. Det var ett tag sedan jag gjorde en smoothie sist, så innan jag tar helg för denna vecka och laddar om för "fredagsmys" så vill jag först givetvis njuta av en härlig frukost
Idag startade jag upp morgonen med en härlig lyxig chocolate bowl, i form av choklad-banan-glass (eller smoothie hehe för den smälte lite under tiden jag fotade) med massa goda garneringar
Téet heter "Choco Aztec Spice" och kommer från YOGI TEA. A stack of gluten- and lactose-free coconut/rice mini-pancakes topped with fresh banana, liquid honey, turkish yoghurt, homemade rhubarb jam and shredded coconut
White nougat, Super nut, White vanilla, Choco Cookie, Almond Orange och Classic. Malmö Chokladfabrik gör jättegod choklad och för att nämna några så finns Chili Dark Chocolate och Dark Chocolate Lingonberry i sortimentet
I used chocobanana oats in the batter, but if you do not have such a mix, you can use regular oats. You can also add chopped chocolate to the batter if you want
ca 25 st. Mixa ihop 2 skalade bananer (ju mognare, desto sötare), 5 msk torkade osvavlade aprikoser i bitar, 2 dl valnötskärnor, 4 msk (rått) kakaopulver, ½ dl kokosolja och 1 nypa flingsalt i en mixer så att det blir en slät massa
Jag tog en Choco Loco (banan, hampa, dadlar, havredryck & kakao), väldigt mättande och god. För cirka två veckor sedan besökte jag Olssons Juice, en 100% ekologisk juicebar på Odengatan 49 vid Rådmansgatan/Odenplan
Till skillnad från "Choco Banan Truffles" så gör sig bananen smakmässigt inte till känna utan det är lakritsen och kakaon som dominerar med en förnimmelse av hallonen