Separera äggulor och vitor. Vispa upp äggvitorna med socker. Blanda ihop mascarponeost och äggulor. Vänd ihop äggvitorna med grädden och mascarponeblandningen
Smör, vaniljsocker, kanel, vit chocklad. (På bilden är det dubbla satser)50g Jäst100g Smör, osaltat5dl Standardmjölk, 3%250g Mager Kesella kvarg1,5g Saffran1,5dl Socker0,5tsk Saltca 17dl Vetemjöl1st, Ekologiskt äggRussinPärlsockerSåhär kan man göra. Pensla med uppvispat ägg och grädda i ugn ca 225g, ca 8min
Smält chockladen över vattenbad och tillsätt den i grädden. Vispa ägg och socker pösigt. Blanda de torra ingredienserna ihop och sivla de in i ägg-sockersmeten försiktigt
Vispa ägg och socker pösigt. Vänta tills kakan har svalnat och bred på glasyren, garnera med florsocker och kanske lite hackad chocklad och hasselnötter
Smält chokladen med olja i ett vattenbad eller mikro och dekorera tårtan med chocklad och frukt. Vispa ägg och socker poröst, till ett vit - gul fluffig konsistens
Vispa äggen tills dom är fluffiga ca 1-2 minuter. Vispa i äggen lite i taget tills allt är blandat ca 1 minut till. 187 ml mörk chocklad bitar. 2 stora ägg
Häll i vaniljsocker, havregryn och ägget rör om. Lägg kakorna på en plåt med bakplåtspapper. 5 DL VETEMJÖL85 GRAM CHOCKLAD JAG ANVÄNDE DROSTE LJUS OCH MÖRK1
Istället för choklad biscotti skulle man kunna kalla dem för chocklad skorpor. Blanda mjöl, bakpulver, vaniljsocker och kakao i en bunkeVispa det rumstemererade smöret tillsammans med sockret och äggen